Over mij

Grafisch ontwerp (en opmaak)

Vele soorten grafisch ontwerp, vormgeving en opmaakwerkzaamheden verzorg ik.
In mijn ontwerpen probeer ik het liefst zo helder mogelijk tot de kern te komen. Poespas is niet mijn sterkste kant.

Mijn specialisatie ligt dan ook bij het ontwerpen van logo’s die in een oogopslag laten zien waar je merk voor staat. En als je nog een keer kijkt zie je in veel gevallen een tweede laagje verstopt zitten, waar je misschien wel even om moet glimlachen als je het vindt.

Het liefst werk ik voor MKB en kleine zelfstandigen, want ik houd van het vertalen van persoonlijke verhalen in beelden.

Fotografie

Ook in mijn foto’s vertaal ik graag persoonlijkheid naar beeld. Portretten maak ik het liefst tijdens een wandeling of in een andere informele setting. De situatie bepaalt het resultaat dus ook hierin is het persoonlijke contact met mijn opdrachtgevers heel belangrijk.

Naast informele portretfotografie ligt mijn kracht in redactionele fotografie. Heb je en beeld nodig bij een artikel of nieuwsbericht? Heb je een serie nodig voor een blog? Met zowel oog voor detail als het grote plaatje ben ik ook hierin sterk in het vertalen van de setting naar beeld.

portret rob van dalen

Over mij

Sinds 2010 werk ik met veel plezier aan zeer diverse en mooie opdrachten op het gebied van fotografie en grafisch ontwerp. Bij elke opdracht zoek ik samen met mijn klanten naar de beste vertaling van hun wens, gevoel of verhaal naar een duidelijk beeld. Of dat nu in een logo, CD-hoes, poster, flyer of foto is.

Mijn portfolio op deze website laat deze veelzijdigheid goed zien. Heb je vragen over grafisch ontwerp, opmaakwerk of fotografie? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek of een kop koffie!

Bedrijfsinformatie

Rob van Dalen
KVK-nummer: 50880268
Btw-nummer: NL002011907B94
IBAN: NL36 ABNA 0496 9561 32